KCPROFESSIONAL

KC Professional jälleenmyyntituotteet

KC Professional -jälleenmyyntituotteiden laajasta joukosta löydät laadukkaat ja kotimaiset huipputuotteet käyttöösi. Palkitut hiusten hoito- ja muotoilutuotesarjamme Four Reasons,  No nothing Very Sensitive ja Color Mask ovat moderneja, toimivia sarjoja joiden hinta-laatusuhde on voittamaton.

Tuotevalikoimamme uusiutuu ja täydentyy säännöllisesti, asiakkaidemme toiveita kuunnellen. KC Professional on aikaansa seuraava edelläkävijä hiusalalla ja valikoimaamme kuuluu useita uniikkeja tuotteita, esim. Four Reasons Silver Mist, joita ei ole muiden yritysten valikoimissa.Uusien tuotteiden kehitystyö toteutetaan alan parhaiden edelläkävijöiden kanssa, jolloin markkinoiden uusimmat ja edistyneimmät tuotteet ovat aina saatavillasi. Ympäristöystävällisyys on meille tärkeä arvo; emme myöskään testaa tai testauta tuotteitamme emmekä niiden raaka-aineita eläimillä.

KC Professional Four Reasons Black EditionKC Professional Color MaskKC Professional No nothing Very Sensitive

Finnish Hair Professionals

Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla olemme kehittäneet tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta saamme kiitosta päivittäin. Tekemämme kehitystyön ansiosta voimme tarjota turvallisemman vaihtoehdon niin kuluttajille kuin kampaamoalan ammattilaisillekin.

Avainlippu kertoo suomalaisuudesta

Avainlippu on rekisteröity ja valvottu yhteisömerkki, joka tarkoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippu-merkinnällä varustetun tuotteen kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Korkean kotimaisuus-asteen lisäksi Avainlippu viestittää myös tuotteen valmistajan arvomaailmasta. Sim Sensitive -tuotteet valmistetaan Suomessa Ylöjärven tehtaalla. Sim Finland Oy panostaa jatkuvaan tuotekehittelyyn, ensiluokkaisiin raaka-aineisiin ja työn korkeaan laatuun.

avainlippu

hoitotuotteet - Hiussalonki Frendi Ylivieska

Keune Design konsepti

Keune Design sarja tarjoaa täydellisen skaalan muotoilutuotteita ja kompaktin valikoiman hoitotuotteita niin salonki kuin kotikäyttöön. Tuotteet täyttävät kaikki asiakkaan toiveet lisä-volyymista ja rakenteesta. Hiukset tuntuvat ja näyttävät hyviltä.

Keune Design Line Care tuotteet vähentävät hiuksien lämpövaurioilta. Tuotteet, jotka sisältävät lämpösuojan, suojaavat hiuksen sisäistä sekä ulkoista rakennetta. Design Styling tuotteiden lämpösuoja vahvistaa hiuksen luonnollista pintakerrosta ja vahvistaa hiusta myös sisältä päin.

Hoitotuotteet

Keune Design Care tuotteiden mieto ja hoitava koostumus hellii hiuksia. Design Care tuotteilla saat hiuksillesi parhaan mahdollisen hoidon. Kaikki Design Care tuotteet sisältävät värinsuojan. Tuotteet ovat hellävaraisia värjätyille hiuksille. Kaikki tuotteet sisältävät funktionaalisia luonnollisia ainesosia, kuten uutteita, luonnollisia ja orgaanisia öljyjä sekä proteiineja. Nämä ainesosat parantavat tuotteen tehoa. Design shampoot ja hoitoaineet ovat tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Näin hiuksien ja hiuspohjan kunto säilyy hyvänä. Tehohoitoaineita voidaan käyttää 2-3 kertaa viikossa.

Keune Design on erehtymättömästi Keune tuotesarja. Keune Design on sarja, johon voit luottaa. Yli 80 vuoden historialla Design tarjoaa tuotteita, joita ammattilaiset haluavat käyttää ja asiakkaat rakastavat laadun ja helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Muotoilutuotteet

Blend-sarja on Keunen ylpeys, joka tarjoaa upean sekoituksen klassisuutta, retroa ja punkkia. Blend on mahdollisuus, se sopii kaikkiin hiustyyleihin ja -malleihin ja jopa pidennyshiuksille. Sarjan ainutlaatuisuus ja erinomaisuus perustuu erittäin tarkkaan harkittuihin, korkealaatuisiin ainesosiin vitamiineineen, jotka hoitavat hiukset hellästi mutta tehokkaasti. Ja mikä parasta: Tuotteiden pito- ja kiiltokerroin sekä uudelleenmuotoiltavuus on ilmoitettu lähes kaikissa tuotteissa. Kaikki muotoilutuotteet myös sekoittuvat keskenään, kuten sarjan nimikin – Blend – kertoo. Päästä mielikuvituksesi valloilleen Blend-sarjan monipuolisuuden keinoin!

Keune Care Line hiustenhoitotuotteet - Hiussalonki Frendi Ylivieska

Keune Design shamppoot ja hoitoaineet - Hiussalonki Frendi YlivieskaBlend hiusten muotoilutuotteet - Hiussalonki Frendi Ylivieska

Hinnasto

Huom! Uutena maksutapana Mash-maksupalvelu

Ajanvaraus

Galleria