HIUSTENPIDENNYKSET

Etusivu > Palvelut > Hiustenpidennykset

Haaveiletko upeista, elinvoimaisista ja pidemmistä hiuksista?

Näyttävyyttä, pituutta, tuuheutta ja upeita sävyjä – luonnollisesti – saat Simply Natural hiustenpidennyksillä. Simply Natural hiustenpidennykset ovat sertifioitua Super Remy laatuluokkaan kuuluvaa laatua ja täyttävät kaikki laatuluokan kriteerit.

Skandinaaviselle naiselle suunnitellut Simply Natural hiustenpidennykset, tuuhennukset ja raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä sekä Suomessa että muissa pohjoismaissa.

Konsultoimme ja valitsemme asiakkaalle parhaiten sopivimman tyylin ja tekniikan. Toteutamme pidennykset sinettipidennys tekniikalla. Vaihtoehtoina ovat suora tai laineikas eri sävyissä, pituuksissa 30cm ja 50cm.

Simply Natural Take Care kotihoitosarja ja harjat ovat tarkoin kehitettyjä juuri Simply Naturalin hiustenpidennyksille ja takaavat parhaan mahdollisen kestävyyden pidennyksellä.


Myönnämme Simply Natural hiusmateriaalille 3 kuukauden tehdastakuun kun pidennyshiusta hoidetaan liikkeestämme hankituilla Simply Natural® Take Care tai Keune Care Tinta Color- tuotteilla.

Keune Care Tinta Color -tuotteita suositellaan erityisesti vaaleimmille sävyille. Takuu ei ole voimassa, mikäli asiakas ei ole käyttänyt Simply Natural -hiuksille suunniteltua hoitosarjaa.

Varaa aika konsultointiin nettiajanvarauksestamme, liikkeestämme tai sähköpostista ja kysy lisää sinulle sopivasta paketista, löydetään ratkaisu yhdessä!

Huom! Puhelimitse tavoitat meidät nopeiten.

Simply Natural histenpidennykset