KULMAT JA RIPSET

Etusivu > Palvelut > Kulmien ja ripsien kestovärjäykset

Miltä tuntuisi kulmakarvojesi ja ripsiesi huolittelu ammattilaisen hoiteissa?

Ehkä kulmien ja ripsien huolittelu ammattilaisen hyppysissä on sinulle jo tuttu juttu säännöllisissä kauneutesi ylläpito käytännöissä tai ehkä jostain syystä aikomuksesi päivittäisten ehostus rutiiniesi helpottamiseen sekä päivittäisen virkistyneemmän peilikuvasi päivittämiseen ovat jääneet pelkäksi haaveeksi?

Olisiko nyt oikea hetki toimia ja hankkia kasvoillesi helpompi arki viikoiksi eteenpäin tai maksimoida vaikka rentoutumisen mahdollisuuksia loma reissullesi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kasvojesi huolittelusta sen enempää?

Frendin kulmien ja ripsien huolittelupalveluista löydät mm.

  • Personoidun kulmien muotoilun nyppimällä, veitsellä tai trimmaamalla (10-15min, 20min)
  • Personoidun kulmien värjäyksen ja muotoilun nyppimällä, veitsellä tai trimmaamalla
  • Ripsien värjäyksen ja pelkän kulmien muotoilun nyppimällä, veitsellä tai trimmaten
  • Ripsien kestovärjäyksen
  • Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu nyppien, veitsellä tai trimmaten

Asiantuntevasti tehtynä huolitellut kulmat antavat sinulle useita eri hyötyjä mm.

1. kirkastavat ilmettäsi

2. korostavat hyvällä tavalla persoonallisia kasvonpiirteitäsi

3. virkistävät kasvojesi omaa sävyä

4. voit jättää päivittäisen kulmien meikkaamisen välistä

5. saat ”hymyilevät” kasvot viikoiksi eteenpäin

Suositeltava ja yleinen käyntiväli kulmiesi uudelleen käsittelyyn on aina yksilöllinen, mutta yleensä 4-6 vko riittää.  Joissakin tapauksissa asiakkaani kulmien kestoväri on yllättäen pysynyt jopa 8 vkoa, mutta kuten aina värin pysyvyyteen vaikuttaa moni muukin tekijä kuin esimerkiksi pelkät ihosi puhdistustottumukset.

Muita merkittäviä värin pysyvyyteen vaikuttavia tekijöitä ovat itse väriaineen tyyppi, riittävät sinun karvan laatuusi tehoavat värisävyt sekä, sopivaksi todettu vaikutusaika sekä yksilöllinen karvan kasvunopeus.

Kulmiesi värjäyksessä käytämme jo vuosia tehokkaaksi koettua premium tasoista luotto tuotetta, jota on ollut nykypäiviin saakka suuri ilo käyttää ja voimme huoletta suositella yli 16-vuotiaiden (K16) asiakkaiden kasvoja kestokaunistamaan.

Monipuolisesta sävyvalikoimasta pystymme sekoittamaan useanlaisia sävyvaihtoehtoja moneen makuun ja tuote auttaa samalla myös ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoasi. Tuote ei sisällä PPD:tä.