KIHARAKÄSITTELYT

Etusivu > Palvelut > Kiharakäsittelyt

Kiharakäsittelyt Ylivieskassa Hiussalonki Frendissä

Four Reasonsin laadukkailla ja moderneilla permanenttituotteilla tehdään Sinulle juuri halutunlaiset kiharat, yksilölliset tarpeesi huomioiden. 

Four Reasons Perm Keratin -sarjan tuotteilla saadaan Sinulle voimakkaat, klassiset kiharat – helposti ja turvallisesti.

Täysin hajusteeton ja ammoniakiton Multiwave Sensitive -sarja sen sijaan soveltuu erinomaisesti kauniiden, joustavien kiharoiden luomiseen hellävaraisesti.

Kestopermanentattuja kiharatyylejä löytyy varmasti Sinun kuin muiden makuun niin lyhyille kuin pidemmille hiuksille.

Kestokihartamisen tekniikoita on nykypäivänä hyvin monimuotoisia perinteisten kiharruspuolien lisäksi.

Etenkin eri vahvuisilla patukoilla tehtävät kestokiharat ovat nostaneet merkittävästi suosiotaan viime vuosien kiharatrendeissä, joilla saadaan näppärästi loihdittua rentoa ja luonnollisempaa fiilistä hiustyyliisi.

Suunnittelemme tyylin Sinun persoonallisuutta korostaen sekä hiustesi ominaisuudet ja tarpeet huomioiden.

Toteutamme käsittelyt huolellisesti ja turvallisesti. Käytämme ammattimaisia rullaustekniikoita ja asianmukaisia tekniikkatuotteita.

Valikoimme, suosittelemme ja opastamme Sinulle myös ihanteellisimmat kotihoito -ja muotoilutuotteet käyttöösi ja elämäntyyliisi sopiviksi.

Tiesitkö Sinä, että..

On aina tarpeen ymmärtää etenkin silloin, kun olet ensimmäistä kertaa harkitsemassa kesto kiharaa hiuksiisi, että kemiallisten käsittelyjen vaikutus hiustesi luonnolliseen rakenteeseen on aina tuntuva ja huomattava.

Silloin on siis oleellista ymmärtää, että hiuksesi rakenne ei voi olla täysin saman tuntuinen, kuin ennen käsittelyn toteuttamista.

Siksi Sinun onkin oleellista panostaa kesto kiharalle sopiviin ylläpito tuotteisiin sekä hallita uuden hiustyylisi ylläpito menetelmät jotka ovat juuri ne oikeat, jotta kihara tyylisi toimisi ja palvelisi Sinua ja ulkonäköäsi kaikissa elämänmenoissasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Olet tervetullut kiharatyylien virkistävään maailmaan!