KIHARAKÄSITTELYT

Etusivu > Palvelut > Kiharakäsittelyt

Kiharakäsittelyt Ylivieskassa Hiussalonki Frendissä

KC Professionalin laadukkailla ja moderneilla permanenttituotteilla teemme asiakkaillemme juuri halutunlaiset kiharat, yksilölliset tarpeet huomioiden. KC Perm Keratin -sarjan tuotteilla saadaan voimakkaat, klassiset kiharat – helposti ja turvallisesti. Täysin hajusteeton ja ammoniakiton Multiwave Sensitive -sarja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi herkemmille asiakkaille kauniiden, joustavien kiharoiden luomiseen.

Teemme kestopermanentatut kiharatyylit jokaiseen makuun niin lyhyille kuin pidemmille hiuksille. Kiharatyylejä ja tekniikoita on nykypäivänä hyvin monimuotoisia. Suunnittelemme tyylin asiakkaan persoonallisuutta korostaen sekä hiusten ominaisuudet ja tarpeet huomioiden.

Toteutamme käsittelyt huolellisesti ja turvallisesti. Käytämme ammattimaisia rullaustekniikoita ja asianmukaisia tekniikkatuotteita.

Valikoimme, suosittelemme ja opastamme myös ihanteellisimmat kotihoito-ja muotoilutuotteet
asiakkaan käyttöön, asiakkaan elämäntyyliä unohtamatta.

Huom!

On aina tarpeen korostaa ja muistaa, että kemiallisten käsittelyjen vaikutus hiuksen luonnolliseen rakenteeseen on aina tuntuva, huomioitava, joten on oleellista tiedostaa, että lopputulos ei voi olla juuri samanlainen kuin ennen käsittelyn toteuttamista.

Siksi onkin suositeltavaa, että kotona käytettävät ylläpitotuotteet ja menetelmät ovat juuri ne oikeat, jotta kiharatyyli toimisi ja palvelisi asiakasta myös kotona ihanteellisimmalla tavalla