KIHARAKÄSITTELYT

Etusivu > Palvelut > Kiharakäsittelyt

Oletko joskus haaveillut, millaiselta näyttäisit trendikäs kihara look hiuksissasi?

Nyt 2020- luvulla suhtautuminen erityylisiin kiharalookeihin on jo paljon suvaitsevampaa kuin esimerkiksi 10-vuotta sitten. Useiden vuosikymmenien kuluessa erilaisten kiharatyylien kirjo on laajentunut niin näkyvästi erinäisten yhteiskunnallisten ja kulttuurillisten trendi-ilmiöiden seurauksena, että harvalle asiakkaalle pystyy nykyisin sanomaan, että ei sinun ulkonäköösi sovi minkäänlainen kestokihara käsittely.

Mutta sinulle on varmaan sanomattakin selvää, että ihan näin yksinkertaista sopivuusajattelua tässä ei kuitenkaan voida soveltaa, vaan on olemassa useita eri kriteereitä sille voisitko sinä näyttää trendikkäältä curly style- tyypiltä vaiko et.

Mistä sitten oikeasti tiedät onko kestokiharakäsittely juuri sinun juttusi?

Meillä Frendissä, Sinulle joka harkitset kestokiharaa, on vahva suositus etenkin silloin, jos olet ensikertalainen kestokiharan hankkimisen suhteen tai et ole vuosikausiin sellaista ottanut, että varaat ajan aina ensin nettiajanvarauksestamme kiharatyylin suunnittelu -ja konsultointipalveluun.

Tällainen käytäntö on jo nykypäivää ja hyvä tehdä 1-3 viikkoa ennen varsinaisen kihara käsittelyn ajankohtaa.

Tätä suosittelemme ja tämä on tärkeää siksi, että pystymme tarvittaessa hyvissä ajoin ennen käsittelysi laittoa kartoittamaan hiuspohjasi, hiustesi riittävän hyvän kunnon kesto kihara kelpoiseksi. Samalla pystymme pois sulkemaan erilaisia mahdollisia esteitä ja riskitekijöitä ammattimaisesti personoidun ja onnistuneen kiharatyylisi saavuttamiseksi.

Toki Frendissä ja melko yleisesti alallamme on olemassa myös sellainen käytäntö, että jos sinä haluat ja päätät itse kaikista asiantuntijan riskiarviosta ja kielloista huolimatta ottaa kestokiharan hiuksiisi käytämme kirjallista suostumuslomaketta, jossa allekirjoitat ottavasi 100% vastuun lopputuloksen onnistumisesta. (Tätä emme kuitenkaan suosittele.)

Ehkä olet joskus kuullutkin sanottavan ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” ja se todellakin pitää paikkansa tässäkin asiassa.

Onnistuneesti tehdyn suunnitteluvaiheen jälkeen päästäänkin sitten tilanteestasi riippuen näyttämään vihreää valoa sen varsinaisen unelmiesi kiharakäsittelyn toteuttamiselle!

Millaisia kiharruskeinoja hiustesi kestokihartamiseen Frendissä käytämme?

Kyllä, sinun kannattaa aina olla kiharapalveluistakin jonkin verran selvillä mitä olet hiuksillesi tekemässä pidempi aikaisesti.

On siis oleellisen tärkeää molempien osapuolten toimia siinä määrin vastuullisesti, että molemmat tiedostaa oman rajallisuutensa ja toimii sitten niiden rajojen puitteissa.

Esimerkiksi vastuullinen kampaaja ei lähde tekemään kiharaa hiuksiisi, jos olet alle 16-vuotias tai huomaamme hiustesi olevan liian huonokuntoiset tai esim. hiustyypistäsi, onnistuneelle kiharalle haitallisista hiusten hoito tottumuksistasi tai joistakin muista terveydellisistä riskitekijöistä johtuen satut olemaan ns.rajatapaus.

Silloin ehdotankin ja yleinen kampaamo-alan ammatillinen ohjeistus tällaisissa tilanteissa ja fiksu ohjeistus onkin, että tehdään ensin muutamalla rullalla koekihara ennenkuin lähdetään kumpikaan haukkaamaan turhan isoa palaa kerrallaan ja laittamaan rahaa, aikaa ja molempien energiaa sellaiseen urakkaan, joka ei suurella todennäköisyydellä välttämättä toimisi sinun kohdallasi. Koska lopputuloksena voikin olla sitten pelkät pettymyksen tunteet kotipeilisi edessä tai huonuimmassa tapauksessa riskeeraat jopa hyvinvointisi.

Mutta siinä tapauksessa, jos hiustesi ja hiuspohjasi lähtötilanne vaikuttaa aivan ihanteelliselta kihara käsittelyyn soveltuvalta hiukselta, niin silloin voidaan ehdottomasti alkaa kiharakäsittelyä tekemään.

Olemme luottaneet jo pitkään kotimaiseen hajusteettomaan ja turvalliseen Four Reasons Multiwave Sensitive sarjan hellävaraisiin tuotteisiin ja ne yhdistettynä ammattimaisesti toteutettuihin tekniikoihin saadaan aikaan upeita trendikkäitä kiharatyylejä varmasti myös sinunkin makuusi.

Olet lämpimästi tervetullut virkistymään kesto kiharrettujen hiusten maailmaan!

Ammattivinkkimme Sinulle…

On aina hyvä ymmärtää etenkin silloin, kun olet ensimmäistä kertaa harkitsemassa kesto kiharaa hiuksiisi, että kemiallisten käsittelyjen vaikutus hiustesi luonnolliseen rakenteeseen on aina tuntuva ja huomattava.

Silloin sinun on siis oleellista ymmärtää, että hiuksesi rakenne ei voi olla täysin saman tuntuinen, kuin ennen käsittelyn toteuttamista.

Suosittelemme Sinulle myös, että panostaisit kesto kiharalle sopiviin kotiylläpito tuotteisiin sekä uuden hiustyylisi ylläpito menetelmiin, jotka toimivat juuri sinun kiharatyylisi kanssa niin työssä, harrastuksissa kuin vaikka juhlissa.

Voit soittaa, laittaa viestiä tai vaikka piipahtaa salongilla niin kerromme sinulle mielellämme lisää kiharapalvelustamme.