AJANVARAUS

Etusivu > Ajanvaraus

HUOMAATHAN, että Sopivan ajankohdan palveluihimme pääset varaamaan UUDESTA nettiajanvarauksestamme joustavasti ympäri vuorokauden.

Jos olet epävarma tarvitsemastasi palvelusta, voit soittaa numeroon 050 5547112 ja kysyä apua liikkeestämme.

Näillä ajanvarauksen ohjeilla onnistut paremmin ajanvarauksen valinnoissasi.
Ole hyvä ja lue ensin ohjeemme alta.

KUINKA TEEN MINULLE SOPIVIMMAN PALVELU JA AJANVARAUKSENI HIUSSALONKI FRENDIIN?

1. Kun valitset haluamaasi hiustenleikkauspalvelua, huomaathan, että vaihtoehtoja on useita. Käytämme leikkauksen perus kuin erikoistekniikoita, leikkaamalla saksilla, veitsellä kuin koneella toiveidesi mukaan.

Kun haluat mallinmuutos leikkauksen, salongissamme ovat vaihtoehtoina 60min tai 75min. Mallinmuutos palvelut ovat kyseessä silloin, kun aikaa edeltävästä hiustenleikkauksesta on kulunut yli 7viikkoa.

Samaan malliin leikkaus on sopiva sinulle silloin, kun mallisi ei ole vielä merkittävästi uloskasvanut. Palvelu vaihtoehtoina salongissamme ovat samaan malliin leikkaus 30min, 45min ja 60min.

2. Kun valitset haluamaasi värikäsittelypalvelua, huomaathan, että vaihtoehtoja on useita.

Teemme värikäsittelyitä erilaisista raidoitustekniikoista, vaalennuksiin sekä yksisävy ja monisävy värjäyksiin erityisesti käsittelyjen hellävaraisuuden huomioon ottaen.

Kaikki kemialliset käsittelyt sisältävät pesun ja pikakuivatuksen.

3. Kun epäröit kestääkö hiustesi kunto ja/tai haluat merkittävää tummuusasteen ja sävymaailman muutosta, kannattaa aina panostaa hyvään suunnitteluun ja ottaa yhteys puhelimitse liikkeeseemme, jolloin varmistamme, että teemme hiuksillesi oikeita asioita sopivassa aikataulussa tai voit varata ajan suunnitteluun ajanvarauksen kategoriasta Suunnittelu/konsultoiti palvelut.

4. Kirjoitathan lopuksi myös lisätietoa, jotka ovat mielestäsi huomionarvoisia käyntiisi liittyen esim. toiveistasi, aineyliherkkyyksistä, hiustenlaadusta, hiustenkunnosta, käsittelyhistoriasta, haluamastasi muutoksesta tai aikaisemmista kampaamokokemuksista palveluihin liittyen tms.

Lisätiedot kohta löytyy ajanvarauksen 4. Täytä tiedot osiosta.

Tällöin voimme käyttää varaamasi ajan mahdollisimman hyvin hyödyksemme ja keskittyä laadukkaammin olennaiseen.

5. Huomioithan myös, että et asioi liikkeessämme flunssaisena.


KUINKA PERUUTAN AIKANI?

Suosittelemme kirjaamaan sähköpostiosoitteen yhteystietoihin puhelinnumeron lisäksi, koska tällöin saat Phorestilta sähköisen tilausvahvistusviestin, jonka kautta pääset itse tarvittaessa myös peruuttamaan varauksesi.

Tekstiviestimuistutus tulee vain kännykkänumeroihin edeltävänä päivänä varaamastasi ajasta.

Ilmoitathan aikasi peruuntumisesta 24h ennen varattua aikaasi. Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitamme 80% varatun palvelun hinnasta.

Peruutus linkki löytyy tilausvahvistusviestin lopusta. Muussa tapauksessa peruutus tulee tehdä soittamalla tai tekstiviestillä.

TERVETULOA NAUTTIMAAN YKSITYISESTÄ AJASTASI HIUSSALONKI FRENDIIN!