KAMPAUKSET

Etusivu > Palvelut > Kampaukset

Toteutamme kampaukset taidokkaasti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioonottaen sekä juhlatilaisuuden ja tyylikokonaisuuden huomioiden.

Esimerkkikuvia kättemme jäljestä löydät verkkosivustomme galleriasta, instagramista, facebookista tai youtube kanavaltamme.

Ajanvaraukset Kampaus-palveluihin Timma-nettiajanvarauksesta, liikkeestä tai puhelimitse.

Kampaus suunnittelusta toteutukseen

Kampauksen suunnittelussa kiinnitämme huomiota asiakkaan yksilöllisiin toiveisiin, ominaisuuksiin ja tyylikokonaisuuteen.

Näin saadaan toimiva ja persoonallinen kokonaisuus elämän tärkeään tilanteeseen. Suunnittelu on ilmainen ja sisältyy kaikkiin kampauspalveluihin siihen varatun ajan puitteissa.

Jos vain mahdollista suosittelemme varaamaan ajan ilmaiseen suunnitteluun liikkeeseemme. Tällöin pystymme parhaiten saamaan oikean käsityksen asiakkaan hiuslaadusta ja sen ominaisuuksista, koska nämä tiedot vaikuttavat oleellisimmin hiusten muotoiltavuuteen ja toimivan kampauksen onnistumiseen.

Toki on elämäntilanteita, jolloin asiakas ei pääse paikanpäälle, joten tässä tilanteessa hyvään lopputulokseen päästään myös sähköisten kuvien ja viestien avulla.

Lisätietoja kampaukseesi liittyen voit lähettää sähköpostiimme (hsfrendi@gmail.com)

Kerro viestissäsi toiveistasi, nykyisestä hiuslookistasi ja muusta juhlatyylistä.

Jos mahdollista niin lähetä myös hyvässä valossa otettu ”selfie” sekä toivekuvia haluamistasi kampaustyyleistä.

Näillä tiedoilla päästään jo mainioon alkuun!

Tervetuloa tyylittäytymään taitaviin käsiimme! Nopeiten tavoitat meidät soittamalla.

Pikakampaukset

Pikakampaukset sopii hyvin kaikenlaisille hiuspituuksille ja laaduille. Se on hyvä valinta silloin, kun haluat nopeasti kohennusta ja muotoilua hiustyyliisi, vaikka yllättävän menon ilmaantuessa tai kun olet pienemmällä budjetilla liikenteessä.
Pikakampauksen hinta 1€/min ja siihen varattu aika on alustava, joten lopullinen hinta määräytyy joustavasti käytetyn ajan mukaan.
Palveluistamme löytyy 15minuutin ja 30minuutin pikakampaus vaihtoehdot.

Föönikampaukset

Rentoudu hetkeksi ja saat fiksun ilmeen hiuksiisi menoon kuin menoon ja vielä huolellisesti toteutettuna! Föönikampaus voidaan tehdä esim. hennoille,normaaleille ja lyhyistä puolipitkille hiuksille kuin paksuille pitkähköille hiuksille. Föönikampauksella tehdään ilmeeseen mm. volyymia, muotoa ja tukea! Pakettiimme sisältyy myös pesu.

Toki voimme sopia myös toisin eli, että asiakas pesee hiuksensa kotona, jolloin aikaa säästyy enemmän itse kampauksen työstämiseen.

Kiharakampaukset

Kiharakampaus on tehtävissä parhaiten vähintään leukamittaisille hiuksille, mutta on tehtävissä myös pidemmille yli olkamittaisille hiuksille. Kiharainen kampaus antaa hennoille hiuksille lisävolyymia ja juhlavuutta tyyliisi. Haasteellisempien hiuslaatujen kuten suorat ja jäykät hiukset asiakkaan kannattaa harkita aina koekampauksen mahdollisuutta, jossa teemme tarkemmat kartoitukset kampauksen toimivuudesta ja hiustesi tarpeista.

Hääkampaukset

Hääkampaus sisältää suuren osan morsiammen toiveita, tarpeita ja odotuksia. Toteutamme morsiuskampaukset kaikenlaisille hiuksille ja mikä tärkeintä morsiammen tyyliin, persoonaan ja toiveisiin sopiviksi. Hääkampauspalveluumme sisältyy kampauksensuunnittelu ja koekampaus

Nutturakampaukset

Nutturakampaus 60min sopii parhaiten hennoista normaaleille ja olkamitasta pidemmille hiuksille. Nutturakampaus kiinnityksineen kestää hieman vauhdikkaampaakin menoa. Nutturakampaus 75min sopii parhaiten paksuille ja pidemmille hiuksille. Saat huolitellun ja kestävän ilmeen menoon kuin menoon. Nutturakampaukset sisältävät ilmaisen suunnittelun.

Juhlakampaukset

Juhlakampaus 60min sopii kaikenlaisille hiuksille. Hiusten ominaisuuksien ja sopivien tekniikoiden lisäksi huomioimme tarkoin myös asiakkaan juhlatyylin ja tilaisuuden.

Juhlakampaus 75min sopii kaikenlaisille hiuksille. Hiusten ominaisuuksiin sopivien tekniikoiden lisäksi huomioimme tarkoin myös asiakkaan juhlatyylin ja tilaisuuden. Myös nämä palvelut sisältävät suunnittelun.

Vanhojenpäiväkampaukset

Vanhojenpäiväkampaus 60min tehdään tanssin kestäväksi ja tyyliltään pelkistetymmäksi. Hyviä esimerkkejä ovat esim. puolikiinnitteiset kampaukset ja nutturat.

Vanhojenpäiväkampaus 90min tehdään tanssin kestäväksi ja tyyliltään koristeellisemmaksi. Hyviä esimerkkejä ovat esim. näyttävämmät, koristeellisemmat nutturat. Sisältävät suunnittelun.