Meiltä saat seuraavat kampaukset:

  •  pikakampaukset
  • föönikampaukset
  • juhlakampaukset
  • rullakampaukset
  • hääkampaukset
  • vanhojentanssikampaukset

Toteutamme kampaukset ammattimaisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioonottaen sekä juhlatilaisuuden ja tyylikokonaisuuden huomioiden.

Esimerkkikuvia kättemme jäljestä löydät verkkosivustomme galleriasta, instagramista, facebookista tai youtube kanavaltamme.

Ajanvaraukset Timma-nettiajanvarauksesta, liikkeestä tai puhelimitse.

Kampaus suunnittelusta toteutukseen

Kampauksen suunnittelussa kiinnitämme huomiota asiakkaan yksilöllisiin toiveisiin ja ominaisuuksiin sekä tyylikokonaisuuteen. Näin saadaan toimiva ja persoonallinen kokonaisuus elämän tärkeään tilanteeseen. Suunnittelu on ilmainen ja sisältyy kaikkiin kampauspalveluihin siihen varatun ajan puitteissa. Jos vain mahdollista suosittelemme varaamaan ajan ilmaiseen suunnitteluun liikkeeseemme, joka olisi ihanteellisinta. Tällöin pystymme parhaiten saamaan oikean käsityksen asiakkaan hiuslaadusta ja sen ominaisuuksista. Toki on tilanteita, jolloin asiakas ei jostain syystä pääse paikanpäälle, mutta tässä tapauksessa hyvään lopputulokseen päästään myös sähköisten kuvien ja viestien avulla.

Lisätietoja kampaukseen liittyen kannattaa kirjoittaa Timma-nettiajanvarauksen 4. Täytä tiedot-sivun viimeiseen kenttään tai voit lähettää suoraan sähköpostia valitsemastasi kampauspalvelusta olivatpa ne kuvauksia toiveistasi, nykyisestä hiuslookistasi tai vaikkapa muusta juhlatyylistä.  Nopeimmin meidät tavoittaa soittamalla.

Pikakampaukset

Pikakampaus 1€/min sopii hyvin kaikenlaisille hiuspituuksille ja laaduille. Se on hyvä valinta silloin, kun haluat nopeasti kohennusta ja muotoilua hiustyyliisi. Pikakampauksen hinta ja siihen varattu aika on alustava, joten lopullinen hinta määräytyy joustavasti käytetyn ajan mukaan. Pikakampaus 30min sopii niin lyhyille kuin pitkille hiuksille. Pikakampaus on tarpeen vaikka silloin, kun tulee yllättäviä menoja ja haluat huoliteltua ilmettä päivääsi. Palveluistamme löytyy 15minuutin ja 30minuutin pikakampaus vaihtoehdot.

Föönikampaukset

Rentoudu hetkeksi ja saat fiksun ilmeen hiuksiisi menoon kuin menoon ja vielä huolellisesti toteutettuna! Palveluistamme löytyy palevelupaketit niin hennoille,normaaleille ja lyhyistä puolipitkille hiuksille kuin paksuille pitkähköille hiuksille. Pakettiimme sisältyy myös pesu. Näin halutessaan, voimme sopia, että asiakas pesee hiuksensa myös kotona, jolloin aikaa säästyy enemmän itse kampauksen työstämiseen.

Kiharakampaukset

Kiharakampaus on tehtävissä parhaiten vähintään leukamittaisille hiuksille, mutta on tehtävissä myös pidemmille yli olkamittaisille hiuksille. Kiharainen kampaus antaa hennoille hiuksille lisävolyymia ja juhlavuutta tyyliisi. Haasteellisempien hiuslaatujen kuten suorat ja jäykät hiukset asiakkaan kannattaa harkita aina koekampauksen mahdollisuutta, jossa teemme tarkemmat kartoitukset kampauksen toimivuudesta ja hiusten tarpeista.

Hääkampaukset

Hääkampaus sisältää suuren osan morsiammen toiveita, tarpeita ja odotuksia. Toteutamme morsiuskampaukset kaikenlaisille hiuksille ja mikä tärkeintä morsiammen tyyliin, persoonaan ja toiveisiin sopiviksi. Hääkampauspalveluumme sisältyy kampauksensuunnittelu ja koekampaus.

Vanhojenpäiväkampaukset

Vanhojenpäiväkampaus 60min tehdään tanssin kestäväksi ja tyyliltään pelkistetymmäksi. Hyviä esimerkkejä ovat esim. puolikiinnitteiset kampaukset ja nutturat. Sisältää suunnittelun. Vanhojenpäiväkampaus 90min tehdään tanssin kestäväksi ja tyyliltään koristeellisemmaksi. Hyviä esimerkkejä ovat esim. näyttävämmät, koristeellisemmat nutturat. Sisältää suunnittelun.

Nutturakampaukset

Nutturakampaus 60min sopii parhaiten hennoista normaaleille ja olkamitasta pidemmille hiuksille. Nutturakampaus kiinnityksineen kestää hieman vauhdikkaampaakin menoa. Sisältää suunnittelun. Nutturakampaus 75min sopii parhaiten paksuille ja pidemmille hiuksille. Saat huolitellun ja kestävän ilmeen menoon kuin menoon. Sisältää suunnittelun.

Juhlakampaukset

Juhlakampaus 60min sopii kaikenlaisille hiuksille. Hiusten ominaisuuksien ja sopivien tekniikoiden lisäksi huomioimme tarkoin myös asiakkaan juhlatyylin ja tilaisuuden. Sisältää suunnittelun. Juhlakampaus 75min sopii kaikenlaisille hiuksille. Hiusten ominaisuuksiin sopivien tekniikoiden lisäksi huomioimme tarkoin myös asiakkaan juhlatyylin ja tilaisuuden. Sisältää suunnittelun.