VÄRIKÄSITTELYT

Etusivu > Palvelut > Värikäsittelyt

Oikein tehtynä hiustenvärjäyksellä voidaan saada ihmeitä aikaan, kun oikea sävy ja värjäystekniikka valitaan huolellisesti asiakkaan persoonaa, hiustenmuotokieltä sekä hiustenlaatua tukemaan. Yksi periaatteistamme on tehdä tarkkaa ja huolellista jälkeä, jolloin keskitymme ajan kanssa työskentelyyn ilman kiireen tuntua. Näin saavutamme palvelullemme parhaan mahdollisen laadun.

Seuraamme aikaamme, joten hiusmuodin viimeisimmät trendit ovat hyödynnettävissäsi. Kuuntelemme mielellämme myös asiakkaan omia toiveita ja otamme ne huomioon käsittelyä suunnitellessa. Pääasia on, että asiakas tuntee olonsa kotoisaksi ja sen eteen olemme valmiita tekemään parhaamme.

Hiustenvärjäykset ammattimaisesti toteutettuna edellyttää tietenkin jatkuvaa kouluttautumista ja korkealaatuisten teknistenaineiden tuntemusta. Nykypäivänä on entistä tärkeämpää kiinnittää huomiota käyttötuotteiden hellävaraisuuteen sekä pyrkiä minimoimaan turhaa kosmetiikka kuormitusta sekä niille altistumista. Alallamme vallitsee myös useita mm. hiustenvärjäämiseen liittyviä suosituksia,  esimerkiksi alle 16 vuotiaiden hiuksia kemiallisillakäsittelyillä emme värjää. Jos päädymme poikkeukseen, siihen täytyy olla vanhempien henkilökohtainen suostumus. Tällöinkin teemme vain raidoituskäsittelyjä, jolloin kemiallinenaine ei pidempiaikaisesti pääse vaikuttamaan suoraan iholla. Näinollen alle 16 vuotiaalla ei myöskään saa olla todettuja kemikaaliallergioita.

Värjäyskäsittelyissä käytämme kotimaisia Four Reasons-merkin sarjoja mm. Four Reasons Optima, Four Reasons Luxima.

Optimassa yhdistyvät hajusteettomuus, luonnollinen hoitavuus ja vegaanisuus sekä lopputulokset näyttävät kuulailta ja kristallin kirkkailta ja hiukset tuntuvat myös hoidetulta.

Luxima on hellävarainen kiiltosävyte, jolla toteutetaan kolmiulotteisia, luonnollisesti heijastavia värisävyjä. Kaunis kiilto Luximaan tulee luonnon öljyistä ja uutteista.

Teemme myös hiustenvaalennuskäsittelyitä, jotka toteutamme hellävaraisesti Kc vaalennusväriperheen tuotteilla.Kysy lisää liikkeestämme ja varaa aika, niin loihditaan sinullekkin kaunis ja kiiltävä värjäystulos!