VÄRIKÄSITTELYT

Etusivu > Palvelut > Värikäsittelyt

Hiustenvärjäyksellä saat kaunista elinvoimaa ja hyvinvointia hiuksiisi

Hiustenvärjäys on tehokas ja monipuolinen keino korostaa sinun henkilökohtaisia ominaisuuksia sekä muuta tyyliä.

Onneksi sinulle sopivia hiustenvärjäystyylejä, joista nykyisin inspiroidutaan, löytyy aivan uskomattomia määriä erityyppisiltä nettisivustoilta, some kanavista tai vaikkapa ystäviesi hiuksista.


Huolellinen suunnittelu – saat parempaa vastinetta rahoillesi

Vaihtoehtojen laajuuden vuoksi sitä suuremmalla todennäköisyydellä etenkin isompiin eli monivaiheisempiin hiustenvärjäyksen muutoksiin suosittelemme varaamaan aina ensimmäiseksi ajan värjäyksen suunnittelu- ja konsultointipalveluluihimme, jotka löydät helposti nettiajanvarauksestamme.

Olipa sinulle sitten lyhyet tai pitkät hiukset ja toiveissasi pikainen ilmettäsi kauniisti korostava Glossing kiiltosävytys tai vaikkapa huomattavampi hiustyylisi ilmettä tummentava tai vaalentava muutosvärjäystyö kannattaa hiustesi lähtötilanne ja niiden mahdollisuudet käydä huolella läpi, jonka jälkeen toiveisiisi parhaiten sopivimmat tuotteet ja ihanteellisimmat tekniikat pystytään valitsemaan hiuksillesi ja tyyliisi tarkemmin.

Tällöin Sinun on hyvä myös tiedostaa aina tiettyjä tosiasioita omasta hiustyypistäsi sekä muista hiusten värjäykseen liittyvistä haasteista.

Jos huolenasi on Mm. hiusvärin kestävyys on hyvä ymmärtää, että siihen ei vaikuta pelkästään hiuksiisi käytettävät kampaamokäsittely tuotteet vaan kaikki riippuu lähtökohtaisesti aina sinun yksilöllisestä hiustyypistäsi ja muista hiustesi sen hetkisistä ominaisuuksista. Unohtamatta hiusvärillesi ihanteellisesti sopivia kotihoitotottumuksia.

Mutta mahdollinen fakta myös on, että tehtävämme on kertoa, jos toiveitasi ei voida tai kannata lähteä toteuttamaan.

Mutta ei hätää silloin on sitten vain aika harkita muunlaisia vaihtoehtoja kaunistamaan hiuksiasi!

Mitä laadukkaampi sen kauniimpi ja arvokkaampi

Yksi toimintaperiaatteistamme on kehittyä entistä paremmaksi sekä tehdä tarkkaa ja huolellista jälkeä värjäyspalveluissamme, jolloin keskitymme ajan kanssa hiustesi työstämiseen.

Palveluidemme laadun parantaminen on meillä Frendissä jatkuva prosessi ja vaatii säännöllistä investointia kouluttautumiseen niin asiakaspalvelun kuin hiustöiden teknisen osaamisen kohdalla.

Seuraamme aikaamme, joten hiusmuodin viimmeisimmät trendit ovat hyödynnettävissäsi. Hiussalonki Frendin trendaavimmat ja ajankohtaisimmat hiusmaailman ilmiöt löydät mm. Hiussalonki Frendin Instagram profiilista, joten suosittelemme ottamaan kanavamme säännölliseen seurantaan.

Olet tervetullut mukaan!

Frendin hiustenvärjäyspalveluista löydät

 • Babylights-raidat
 • Highlights-raidat
 • Lowlights-raidat
 • Teasylights-raidat
 • Balayage värjäykset
 • klassiset huppuraidat lyhyehköille hiuksille
 • yksisävyvärjäykset
 • monisävyvärjäykset
 • tyvivärjäykset niin vaalennetuille kuin tummemmille väreille (ei koske raidoituksia)
 • vaalennusvärjäykset
 • lisäpalvelut esim. Olaplex 1, Olaplex detox-syvä/ tehopuhdistus

Ensisijaista hiustesi kestävä elinvoima ja käyttötuotteiden hellävaraisuusNykypäivänä on entistäkin tärkeämpää kiinnittää huomiota käyttötuotteiden hellävaraisuuteen sekä pyrkiä minimoimaan turhaa kosmetiikka kuormitusta sekä niille altistumista.

Alallamme vallitsee myös useita mm. hiusten kemiallisiin käsittelyihin liittyviä suosituksia,  esimerkiksi alle 16 vuotiaiden hiuksia kemiallisillakäsittelyillä emme värjää.

Jos päädymme poikkeukseen, siihen täytyy olla vanhempien henkilökohtainen kirjallinen suostumus. Tällöinkin teemme vain raidoituskäsittelyjä, jolloin kemiallinenaine ei pidempiaikaisesti pääse vaikuttamaan suoraan iholla.

Näinollen alle 16 vuotiaalla ei myöskään saa olla todettuja kemikaaliallergioita. Kemialliset hiusten värjäykset kun eivät ikävä kyllä ole mikään leikin asia.

Skandinaavisille hiuksille soveltuvat tuotteet

Käytämme kotimaisia Four Reasons-merkin värisarjoja mm. Four Reasons Optima, Four Reasons Optima Total, Four Reasons Luxima sekä joitakin kotimaisia Sim Sensido värisarjan tuotteita.

Optimassa yhdistyvät hajusteettomuus, luonnollinen hoitavuus ja vegaanisuus sekä lopputulokset näyttävät kuulailta ja kristallin kirkkailta ja hiukset tuntuvat myös hoidetulta.

Luxima on hellävarainen kiiltosävyte, jolla toteutetaan kolmiulotteisia, luonnollisesti heijastavia värisävyjä. Kaunis kiilto Luximaan tulee luonnon öljyistä ja uutteista.

Teemme myös hiustenvaalennuskäsittelyitä, jotka toteutamme hellävaraisesti niin Four Reasons vaalennusväriperheen kuin Sim Sensido sarjan vaalennustuotteilla.

Tervetuloa nauttimaan yksityisestä ajastasi Hiussalonki Frendiin.

Värikäsittelyistä voit kysyä lisää liikkeestämme tai laittaa vaikkapa sähköpostia. Olemme sinua varten.