HIUSTENLEIKKAUKSET

Etusivu > Palvelut > Hiustenleikkaukset

Hyvällä hiustenleikkauksella saat helppoutta hiustenlaittoosi sekä persoonallista ilmettä kasvoillesi

Onko ote hiustyylisi freesaamiseen kaiken päivittäisen härdellin keskellä päässyt ajautumaan huolestuttavasti taka-alalle etkä tiedä minne kampaamoon menisit ja millainen hiustyyli on nyt sinun juttusi?

Ei huolta et ole yksin hiusongelmiesi kanssa. Hiussalonki Frendin hiustenleikkaus palvelut ovat apunasi olipa kyse sitten lyhyestä kasvonpiirteitäsi kauniisti imartelevista taidokkaasti toteutetusta hiustenleikkauksesta tai vaikkapa pidemmästä hiusmallista.

Pyrimme korostamaan hyvällä tavalla sinun ominaispiirteitä, hiuslaatuasi sekä muuta tyyliä ja hiustarpeitasi.

Olivatpa hiuksesi minkä laatuiset hyvänsä käytämme sekä leikkauksen perus kuin erikoistekniikoita saksilla, veitsellä ja koneella hiustarpeidesi ja makusi mukaan.

Ja mikä tärkeintä et varmaan pistä pahitteeksi, että haluamme tehdä hiustenleikkuut Sinulle perusteellisesti, huolella harkiten kuin nopeasti hutaisten. Näin pyrimme takaamaan rahoillesi parasta mahdollista vastinetta. Ja juuri tähän Frendin palveluissa asiakkaamme ovat tykästyneitä.

Frendin hiustenleikkauspalveluista löydät

  • Naisten, miesten ja lasten samaan malliin leikkaukset 30min/45min/60min
  • Naisten, miesten ja lasten mallinmuutosleikkaukset 45min/60min/75min
  • Tasausleikkaukset pitkille hiuksille 30min
  • Otsatukanleikkaukset 15min
  • Siistimis/pikaleikkaukset lyhyille hiuksille 30min

Olethan tarkkana aikaa varatessasi?

Yksi tärkeimmistä syistä miksi suosittelemme hutiloimatta eli huolella tehtyä palvelun -ja ajanvalintaa on yksinkertaisesti se, että hyvin valmistautumalla mielikuvasi toiveidesi hiustyylistä on selkeämpi ja tällöin ymmärrät myös paremmin kuinka helposti saat uuden hiustyylisi hallintaan myös kotonasi.

Samalla saat uudesta hiustyylistäsi paljon enemmän iloa irti, kun olemme ns. päässeet kanssasi samalle aaltopituudelle suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun hiuselämän käytäntöihin sopivan hiustyylin ilman turhauttavia yllätyksiä kotona peilisi edessä.


Siksi myös hiustenleikkauspalveluidemme kohdalla sinun on hyvä huomata, että kaikkien hiustenleikkauksien hintaan ei sisälly hiusten pesua, vaan sinulla tulisi olla puhtaat ja selvitetyt hiukset, jotta aikaa jää riittävästi itse hiustenleikkauksen tekemiseen.


Uskallathan kysyä rohkeasti myös Pro-tason hiustenhoito -ja muotoiluvinkkejä hiustyylisi kauniiseen ylläpitoon. Olemme mielellämme apunasi ratkaisemassa hiuspulmiasi.

Kouluttaudumme säännöllisesti, joten olet osaavissa käsissämme.

Samalla kannattaa katsastaa, josko myymälästämme löytyisi Sinun hiustyyliisi sopivia ylläpitotuotteita tai tarvikkeita tarjous hintaan.

Olet tervetullut shoppailemaan salonkiimme!