PALVELUT

Etusivu > Palvelut

Peruspalvelumme

Kiharakäsittelyt

Four Reasonsin laadukkailla ja moderneilla permanenttituotteilla teemme asiakkaillemme juuri halutunlaiset kiharat, yksilölliset tarpeet huomioiden.

Kampaukset

Toteutamme kampaukset ammattimaisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioonottaen sekä juhlatilaisuuden ja tyylikokonaisuuden huomioiden.

Kulmien ja ripsien kestovärjäykset

Kulmien ja ripsien kestovärjäyksellä saadaan kasvoihin persoonallista lisäilmettä ja pilkettä katseeseen sekä helpotusta päivittäisiin ehostusrutiineihin.

Hiustenleikkaukset

Hiustenleikkaukset teemme Sinulle vahvalla ammattitaidolla ja huolellisesti toiveesi ja hiuslaatusi huomioiden. Halutessasi luomme mieluusti hiustyyliisi uutta tyyliä myös ”vapain käsin”.

Värikäsittelyt

Värjäyskäsittelyt pyrimme toteuttamaan mahdollisimman hellävaraisesti Four Reasonsin ammattilaisväriaineilla. Toteutamme hiusten värjäykset vaalennuksista raitoihin kuin kevyempiin sävytys värjäyksiin. Toiveesi ja hiustesi laatu huomioiden.

Hiustenpidennykset

Näyttävyyttä, pituutta, tuuheutta ja upeita sävyjä – luonnollisesti – saat Simply Natural -hiustenpidennyksillä.

Erikoispalvelumme

Head Spa -hoitopalvelut

Ekologinen Spa Hoitomenetelmä hiuksille ja hiuspohjalle Oway:n orgaanisin tuottein toteutettuna (sisältää biodynaamisia mikrokuituja ja 100% kasveja)

Olaplex -hoito

Olaplex on uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään värjäysten, vaalennusten ja permanenttien yhteydessä. Hoito korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia.

Ainutlaatuiset HairArtDesign hiustatuoinnit

Toteutamme hiustatuonnit niin kestovärjäten kuin leikaten asiakkaan hiusominaisuuksien puitteissa.

Intialainen päähieronta

Anna itsellesi hetki luxusta Intialaisella päänhieronnalla, jonka voit yhdistää esim. leikkauksen yhteyteen.