Peruspalvelumme

Kiharakäsittelyt

KC Professionalin laadukkailla ja moderneilla permanenttituotteilla teemme asiakkaillemme juuri halutunlaiset kiharat, yksilölliset tarpeet huomioiden.

Lue lisää

Kampaukset

Toteutamme kampaukset ammattimaisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioonottaen sekä juhlatilaisuuden ja tyylikokonaisuuden huomioiden.

Lue lisää

Kulmien ja ripsien kestovärjäykset

Kulmien ja ripsien kestovärjäyksellä saadaan kasvoihin persoonallista lisäilmettä ja pilkettä katseeseen sekä helpotusta päivittäisiin ehostusrutiineihin.

Lue lisää

Hiustenleikkaukset

Lue lisää

Värikäsittelyt

Lue lisää

Hiustenpidennykset

Näyttävyyttä, pituutta, tuuheutta ja upeita sävyjä – luonnollisesti – saat Simply Natural- hiustenpidennyksillä.

Lue lisää

Erikoispalvelumme

Tyyligalleria

Tyyligalleriamme on asiakkaitamme varten koottu kuvavalikoima, jonka tarkoituksena on ohjeistaa ja opastaa yksilöllisissä hiustyyli valinnoissa, kun olet epävarma sinulle sopivasta tyylistä. Vaihtoehtoja löytyy mm. Trendikkäälle, Modernille, Luonnolliselle, Klassiselle, Romanttiselle, Boheemille ja Erikoiselle tyylityypille. Varaa aikasi meille niin lähdemme mielellämme tästä kehittämään hiustyyliäsi sinun oman tyylityyppisi mukaiseksi.

Lue lisää tyyligalleriastamme

.

Stailistipalvelut

Stailistipalvelut nyt apunasi! Stailistipalvelut ovat upea mahdollisuus päästä tyyliniekkojen osaaviin käsiin, kun oma peilikuva ei jostain syystä enään miellytä tai kaipaat ehkä jotain mielenvirkistystä ja tyylipäivitystä arjen haasteiden vastapainoksi. Ole avoin muutoksille ja nauti joka hetkestä, palvelemme ja kuuntelemme toiveitasi mielellämme. Hyvällä mielellä ja yhteistyöllä pääsemme parhaimpaan lopputulokseen.

Lue lisää

Head Spa -hoitopalvelut

Ecologinen Spa Hoitomenetelmä hiuksille ja hiuspohjalle Oway:n orgaanisin tuottein toteutettuna (sisältää biodynaamisia mikrokuituja ja 100% kasveja)

Olaplex -hoito

Olaplex on uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään värjäysten, vaalennusten ja permanenttien yhteydessä. Hoito korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia.

Lue lisää

Ainutlaatuiset HairArtDesign hiustatuoinnit

Toteutamme hiustatuonnit niin kestovärjäten kuin leikaten asiakkaan hiusominaisuuksien puitteissa.

Lue lisää

Intialainen päähieronta

Anna itsellesi hetki luxusta Intialaisella päänhieronnalla, jonka voit yhdistää esim. leikkauksen yhteyteen.

Lue lisää