OLAPLEX-HOITO

Etusivu > Palvelut > Olaplex-hoito

Olaplex-hoito Hiussalonki Frendi Ylivieska

OLAPLEX. HIUSTESI UUSI ELÄMÄ.

Olaplex-hoito on lisäpalvelu, jota tarjoamme värjäysten, vaalennusten ja permanenttien yhteydessä. Hoito korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Sen avulla hiusta voidaan myös vaalentaa entistä vaaleammaksi ja värjätä yhä dramaattisemmin. Olaplex estää hiusta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä ja korjaa aikaisemmin syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia.

Hinta:  15-35€  (kemiallisen käsittelyn yhteydessä)

Olaplex-hoito voidaan tehdä myös täysin erillisenä hemmottelevana tehohoitopalveluna, vaikkapa hiustenleikkausten yhteydessä.  Olaplex toimii myös pidennyshiuksissa mainiosti.

Hinta: 40-70€ (Erillisenä palveluna)

Olaplex-kotihoitotuotteet

Suosittelemme Olaplex -kotihoitotuotteita ylläpitämään hiusten elinvoimaa myös käyntien välissä.

Lisätietoa ja kaikkia kotihoitotuotteita pääsee shoppailemaan Verkkokaupat-sivultamme FourReasons-verkkokaupasta tai liikkeestämme.

  • Olaplex No.0 + No.3 (Myydään settinä) (31,90€)
  • Olaplex Hair Perfection No.3  100ml ( 29,90 €) / 250ml (59,90€)
  • Olaplex Bond Maintence Shampoo No.4 ( 31,90 €)
  • Olaplex Bond Maintenance Hoitoaine No.5 (31,90 €)
  • Olaplex Bonding Oil 30ml No.7 (31,90€)

Olaplexin ainutlaatuinen Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmä korjaa hiusvaurioita sekä
silottaa ja vahvistaa hiuksia myös kampaamokäyntien välillä tehden hiuksista elinvoimaisemmat. Samalla se valmistelee hiuksia seuraavaa kemiallista käsittelyä varten.Olaplex-kotihoitotuotteet sisältävät patentoidun Bond Building Chemistry -koostumuksen, jota ei löydy mistään muista hiuskosmetiikkatuotteista.
Tuotteet on valmistettu ilman sulfaatteja, parabeenejä, gluteenia tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet sopivat kaiken tyyppisille hiuksille.