HIUS SPA HOITOPALVELUT

Etusivu > Palvelut > Olaplex-hoito

Kaipaavatko hiuksesi tai kiireinen elämäntyylisi tasapainottavaa hengähdys taukoa arjen keskelle?

Tai oletkohan aiemmin tullut koskaan ajatelleeksi, että Frendin HiusSpa hoitopalvelut ovat apunasi monestakin tärkeästä eri syystä? HiusSpa hoitojen avulla saat tehokkaasti kaunista hyvinvointia niin hiuksillesi kuin hiuspohjallesikin sen enempää unohtamatta levännyttä mieltäsi.

Missä tapauksessa sinun kannattaa vakavasti harkita HiusSpa hoitopalveluiden hyödyntämistä?

Suosittelemme ainakin sellaisissa tilanteissa, jos olet harkitsemassa tai sinulla on meneillään kuukausien mittainen hiustesi kuntoa kuormittava värinmuutos tai vaikkapa pidempi hiustenkasvatus urakka, että kiinnität erityistä huomiota hiustesi kestävän elinvoiman säilyttämiseen. Tämä on tärkeää siksi, että muutoin hiustesi elinvoimalla on suuri riski päästä rapistumaan jo ennenkuin olet saavuttanut varsinaisen ja alkuperäisen hiustavoitteesi.

Mitä monia muita hyötyjä voit saavuttaa, kun hyödynnät HiusSpa hoitopalvelujamme?

Hiustesi kestävän elinvoiman säilyttämisen lisäksi pääset elvyttämään parempaan kuntoon myös useita turhauttavia hiuspohjan ongelmiasi. Saat tehokasta rentoutusta myös hiuspohjan niskan kuin hartioiden jännitystilojen purkuun hiuspohjan hierontapalveluilla kuten mm. intialaisella päähieronnalla.

Elottomien ja ryhdittömien hiusten pelastukseksi teemme hiuksillesi myös ns. tehopuhdistavia syväpuhdistuskäsittelyjä, jolloin hiuksistasi saadaan kaikki turhat likakertymät eliminoitua. Kolmivaiheisen tehopuhdistus käsittelyn jälkeen hiustesi pinnan eloisuus ja kertyneestä liasta tönköt hiuksesi saadaan palautumaan luonnollisen kauniiseen tilaansa. Samalla hiuksesi ovat huomattavasti helpommat hallita. Tämä kolmivaiheinen tehopuhdistuskäsittely on suositeltavaa myös juuri ennen värikäsittelyä varsinkin silloin, jos hiuksesi ovat sellaiset johon värit eivät tahdo tarttua tai pysyä.

Frendin HiusSpa hoitopalveluista löydät:

• Four Reasons SHOTS – hoito palvelu

• Four Reasons Smoothing suoristava hoito palvelu

• Olaplex rakennekorjaava tehohoito palvelu

• System 4 terapeuttinen oireilevan hiuspohjan hoito palvelu

• Dermasyd Mineral Removing hiuksen tehopuhdistus palvelu

Olet lämpimästi tervetullut boostaamaan hiuselämääsi enemmän hyvinvointia ja nauttimaan rennoista luksushetkistä viihtyisässä salongissamme.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää HiusSpa hoito palveluistamme. Olemme Sinua varten.