HIUS SPA HOITOPALVELUT

Etusivu > Palvelut > Hius Spa hoitopalvelut

Kaipaavatko hiuksesi tai kiireinen elämäntyylisi tasapainottavaa hengähdys taukoa arjen keskelle?

Tai oletkohan aiemmin tullut koskaan ajatelleeksi, että Hiussalonki Frendin HiusSpa hoitopalvelut ovat apunasi monesta tärkeästä ja oleellisesta eri syystä?

HiusSpa hoitopalvelujen avulla saat tehokkaasti kaunista hyvinvointia niin hiuksillesi kuin hiuspohjallesikin unohtamatta tietenkään levännyttä mieltäsi.

Missä tapauksessa sinun kannataisi harkita HiusSpa hoitopalveluiden hyödyntämistä?

Suosittelemme ainakin sellaisissa tilanteissa, jos olet harkitsemassa tai sinulla on meneillään esimerkiksi kuukausien mittainen hiustesi kuntoa kuormittava värinmuutos tai vaikkapa pidempi vanhan permiksen hiustenkasvatus urakka, että kiinnität erityistä huomiota hiustesi kestävän elinvoiman säilyttämiseen. Ja juuri tällaisten hiushaasteiden ratkaisuun Frendin Hius Spa hoitopalvelut ovat keskittyneet.

Tätä ei siis kannattaisi unohtaa, koska muutoin hiustesi elinvoimalla on suuri riski päästä rapistumaan jo ennenkuin olet saavuttanut varsinaisen ja alkuperäisen haaveidesi hiustavoitteen.

Hiustyylisi pidempi aikaisiin muutosvaiheisiin kannattaa aina varata malttia ja duunailla hiustyylisi muutosvaiheita positiivisella asenteella. Koska yksi totuuksista on, että hiustyyliä ei voida aina vaihtaa naps tuosta vain niinkuin lakkia, vaikka kuinka ajatus sinua houkuttaisi.

Mitä muita hyötyjä saavutat, kun hyödynnät HiusSpa hoitopalvelujamme?

Hiustesi kestävän elinvoiman säilyttämisen lisäksi pääset elvyttämään parempaan kuntoon myös useita turhauttavia hiuspohjan ongelmiasi.

Tehokkaita tuloksia ja rentoutusta saat mm. hiuspohjan niskan kuin hartioiden jännitystilojen purkuun tähtäävällä hiuspohjan hierontapalveluilla kuten mm. intialaisella päähieronnalla.

Elottomien ja ryhdittömien hiusten pelastukseksi teemme hiuksillesi myös ns. tehopuhdistavia syväpuhdistuskäsittelyjä, jolloin hiuksistasi saadaan kaikki hiustesi käsiteltävyyttä haittaavat turhat likakertymät poistettua.

Kolmivaiheisen tehopuhdistus käsittelyn jälkeen hiustesi pinnan eloisuus ja kertyneestä liasta tönköt hiuksesi saadaan palautumaan luonnollisen kauniiseen tilaansa. Samalla hiuksesi ovat sitten myös huomattavasti helpommat hallita.

Tämä kolmivaiheinen tehopuhdistuskäsittely on suositeltavaa myös juuri ennen värikäsittelyä varsinkin silloin, jos hiuksesi ovat sellaiset johon värit eivät tahdo tarttua tai pysyä.

Frendin HiusSpa hoitopalveluista löydät:

• Four Reasons SHOTS – hoito palvelu

• Four Reasons Smoothing hiusta silottava ja relaksoiva hoito palvelu

• Olaplex rakennekorjaava tehohoito palvelu

• System 4 terapeuttinen oireilevan hiuspohjan hoito palvelu

• Dermasyd Mineral Removing hiuksen tehopuhdistus palvelu

Olet lämpimästi tervetullut boostaamaan hiuselämääsi raikasta hyvinvointia ja nauttimaan rennoista luksushetkistä viihtyisässä salongissamme.

Ole yhteydessä ja kysy rohkeasti lisää HiusSpa hoito palveluistamme. Olemme Sinua varten.