Hiusstailistipalvelut ovat apunasi!

Askarruttaako hiustyylisi? Inspiroidu käsissämme ja Tunne muutos!

Hiusstailauspalvelut on hyvä mahdollisuus päästä muodistamaan ja päivittämään hiustyyliä. Tärkeintä on löytää muuttujalle hiustyyli, joka tuntuu ja näyttää hyvältä muulloinkin kun kampaajan penkissä. Hiusstailistipalveluiden yhteydessä asiakkaalla on mahdollisuus -20% tuotealennukseen kaikista normaalihintaisista hiustuotteista ja tarvikkeista. Hiusstailistipalvelut sopivat hienosti myös lahjaksi.

JOKANAISEN HIUSTYYLI ARKEEN JA JUHLAAN PALVELU sisältää kokonaisvaltaisen hiustyylikonsultaation oman hiustyylin löytämiseen ja toteuttamiseen arjessa kuin juhlassa. Konsultaatiossa etsitään myös ratkaisuja erilaisiin hiusongelmiin.

Katso kuvia tyyligalleriasta

Hinta: (alk. 60€/h)

TYYLIKÄS MUUTOSSTAILAUSPALVELU sisältää hemmottelevan hiustenpesun, muodikas muutoshiustenleikkaus, hiustenmuotoilu ja opastus hiusmallin viimeistelyyn sekä 1 omavalintainen tuote. Tyylikäs muutosstailauspalvelu on edullinen ja virkistävä tapa uudistaa hiustyyliä hiustenleikkauksen ja pikamuotoilun keinoin. Valitsemme asiakkaalle sopivimmat tuotteet, vinkit ja niksit mukaan, joiden avulla hiukset pysyvät tyylikkäinä niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Hinta: (alk. 70€)

PERSOONA NÄKYVIIN MUUTOSSTAILAUSPALVELU sisältää hemmottelevan, kustomoidun hiuskylvyn, personoitu hiustenvärjäys, personoitu hiustenleikkaus, viimeistelty lopputulos ja opastus hiustyylin hallintaan sekä 1 omavalintainen tuote. Persoona näkyviin muutosstailauspalvelulla saadaan asiakkaan persoonalliset piirteet tehokkaammin esiin, hiustyyli päivitetään hiustenleikkauksen ja monisävyisen hiustenvärjäyksen keinoin. Mukaasi saat valita yhden vapaavalintaisen tuotteen sekä vinkkejä ja niksejä ylläpitää hiustyyliäsi muulloinkin.

Hinta: (alk. 150€)

HIUSSTAILAUSPALVELU SINULLE on palvelu, joka räätälöidään täysin asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi palvelukokonaisuudeksi uuden hiustyylin löytämiseksi. Palveluistamme löytyy vaihtoehtoja monenlaisten hiustyylien luomiseen perus ja erikoispalveluiden keinoin. Ole rohkea ja varaa aikasi tähän palveluun liikkeestämme.

Hinta: (alk. 60€/h)

Ensisijaisena tavoitteenamme on antaa asiakkaalle lisää itseluottamusta ja rohkeutta olla oma itsensä! Ole avoin muutoksille ja nauti joka hetkestä, olemme asiakkaitamme varten.

Kysy lisää palveluistamme liikkeestämme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ajanvaraukset hiusstailauspalveluihimme nettiajanvarauksesta, liikkeestämme tai puhelimitse.

Palveluksessasi:

Mirva Uusitalo Hiussalonki Frendi YlivieskaHiusmuotoilija / parturikampaaja

Mirva Uusitalo
Hiussalonki Frendi
p. 050 5547112

The best color in the whole world
is the one that
looks good on you.  

– Coco Chanel –

Fashion fades, only
STYLE
remains the same.  

– Coco Chanel –