Seuraavat letityskurssit:
Toistaiseksi tauolla

Ilmoittaudu: puhelimitse 050 5547112 / liikkeessämme Riihikatu 8 B 0, Ylivieska

Tervetuloa oppimaan letityksen taitoja!

Letittäminen on aivan viime vuosina noussut yhdeksi hiusmuodin näkyvimmistä trendeistä ja jatkaa edelleenkin kehityskulkuaan nyt ja tulevaisuudessa.

Lettikurssi on mainio tapa kehittää ja kohentaa omia letittäjän taitojaan sekä päästä toteuttamaan omaa luovuuttaan lettikampausten muodossa. Ja kaiken lisäksi päästä nauttimaan hauskasta ajanvietteestä vaikka kavereiden tai vanhempien ja lasten kesken. Kaunis lopputulos palkitsee, ilahduttaa ja antaa virkistävää vaihtelua erilaisiin elämän tuomiin tilanteisiin. Mikä parasta helpostakin lettikampauksesta voi muunnella pikaisesti ihan pienillä kikoilla arkityylistä juhlatyylin!  Tervetuloa oppimaan letittämisen taitoja liikkeeseemme!

NÄPPÄRÄT LETTIKAMPAUKSET ARKEEN JA JUHLAAN -LETITYSKURSSI

Paikka:
Ylivieskan Hiussalonki Frendi,
Riihikatu 8 B 0, Ylivieska kartta
(Valtakadun ja Asemakadun kulmassa punatiili kerrostalon katutasossa)
Parturi-kampaaja Mirva Uusitalo

Kurssimaksu: 18€/hlö + materiaalimaksu käytön mukaan
Kurssipäivän kesto: 1,5-2h

Osallistuminen:
Kurssit pidetään pienissä ryhmissä, pareittain maksimissaan 6 henkilölle. Ikärajaa ei ole, mutta tarvitset kurssille pariksesi mallin, jolla on vähintään noin olkamittaiset hiukset. Ota mukaasi hiusharja, kampa ja pinnejä, ponnareita ja hiuskoristeita valintasi mukaan sekä iloista ja reipasta mieltä!

Ilmoittautuminen: KURSSIMME OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA!
Ilmoittautumiset 2.2.2016 alkaen soittamalla numeroon 050 5547112 tai liikkeestämme.
Huomioithan että teet peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää. Peruuttamattomista kurssivarauksista veloitamme 80% kurssin hinnasta/hlö

Hinnasto

Ajanvaraus

Galleria