Ajankohtaista & Trendit > Tyylittäydy meillä uniikeilla hiusstailauspalveluilla!

Tyylittäydy meillä uniikeilla hiusstailauspalveluilla!

15.1.2016 Ajankohtaista

Hiusstailauspalvelumme ovat upea mahdollisuus päästä tyyliniekkojen osaaviin käsiin. Silloin kun oma peilikuva ei jostain syystä enään miellytä tai kaipaat ehkä jotain mielenvirkistystä ja tyylipäivitystä arjen haasteiden vastapainoksi, me muodistamme ja päivitämme hiustyylisi ja huolehdimme hiuksistasi niiden elinvoimaa kunnioittaen!

Palveluissamme on monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisiin nykyihmisen tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Haluamme luoda asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin keskittyneen kokonaisuuden hänen persoonaansa ja ominaisuuksia mukaillen. Kartoitamme hiustyylisi tarvittaessa myös kokonaisvaltaisesti.  Jokanaisen hiustyyli-konsultaatiopalvelulla pääset hyvin perille omien hiustesi saloista ja sinuiksi hiustesi kanssa.  Palveluistamme löydät alamme perus kuin erikoispalvelut.

Tietenkin ensisijaisesti toivomme, että koet lopputuloksen omaksesi sekä tyylikkään olemuksen lisäksi saat rutkasti itseluottamusta ja rohkeutta olla oma itsesi! Ole avoin muutoksille ja nauti joka hetkestä, palvelemme ja kuuntelemme toiveitasi mielellämme. Positiivisella yhteistyöllä pääsemme parhaimpaan lopputulokseen.

Kysy rohkeasti monipuolisista hiusstailauspalveluistamme liikkeestämme. Autamme ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ajanvaraukset hiusstailauspalveluihimme liikkeestämme tai puhelimitse.

 

Hiusmuotoilija/parturikampaaja

Mirva Uusitalo
Hiussalonki Frendi
p. 050 5547112
info@hiussalonkifrendi.fi